Istražimo zajedno svemir mogućnosti

We Know How

O projektu

We Know How je projekt stjecanja znanja i vještina neophodnih za poslovanje na modernom tržištu i u Europskoj Uniji. Projekt je namijenjen mladima od 15 do 24 godine, a edukacije je bila u potpunosti besplatna. Projekt je financirala Europska unija  i Ured za udruge Vlada Republike Hrvatske.

Znanja koja su korisnici stekli:

• Poznavanje preduvjeta i procedura za otvaranje vlastitog poduzeća (administrativnih, računovodstveni i zakonski okviri), karakteristike dobrog poslodavca i posloprimca,poslovna planiranja i analize, poslovanje u Europskoj uniji (pogodnosti, specifičnosti i poticaji)

• Napredna primjena osobnog računala u poslovanju (Osnovni koncepti informacijske i komunikacijske tehnologije, korištenje računala i upravljanje datotekama, obrada teksta, tablične kalkulacije, baze podataka, izrada poslovnih prezentacija, rad u mreži i na Internetu, digitalno fotografiranje, obrada i objava fotografija, izrada i održavanje Internet stranice)

• Izrada marketinškog plana,procjena i analiza tržišta i potreba korisnika, usmjerenost na korisnika, izrada promotivnih materijala

• Specifičnosti verbalne i pisane komunikacije na engleskom jeziku (dopisivanje, izvještavanje, potraživanje i prezentiranje sebe/ organizacije/ projekta/ proizvoda/ usluge)

• Analiza poslodavaca iprocjena usklađenosti posloprimca i poslodavca

• Vještine samoprezentacije,pravila neverbalnog ponašanja u poslovnoj komunikaciji i analiza konfliktnih situacija

Donatori

Partneri

VIJESTI

pregrada_vodoravna_podnaslov2
Jedan cijeli dan samo za STEM? I to dan pun radionica, predavanja, predstava i zabave? Da, to je STEM piknik.
pregrada_vodoravna_podnaslov2
Složili smo STEAM trening za radnike s mladima koji žele potaknuti što veći broj mladih da se odluče za STEM karijeru.
pregrada_vodoravna_podnaslov2
IT sektoru nedostaju stručnjaci koji mogu upravljati projektima? Imamo rješenje za to! Razvijamo trening za voditelje projekata u IT sektoru.

Sve vijesti iz projekta

Skip to content