Istražimo zajedno svemir mogućnosti

We Know How

O projektu

We Know How je projekt stjecanja znanja i vještina neophodnih za poslovanje na modernom tržištu i u Europskoj Uniji. Projekt je namijenjen mladima od 15 do 24 godine, a edukacije je bila u potpunosti besplatna. Projekt je financirala Europska unija  i Ured za udruge Vlada Republike Hrvatske.

Znanja koja su korisnici stekli:

• Poznavanje preduvjeta i procedura za otvaranje vlastitog poduzeća (administrativnih, računovodstveni i zakonski okviri), karakteristike dobrog poslodavca i posloprimca,poslovna planiranja i analize, poslovanje u Europskoj uniji (pogodnosti, specifičnosti i poticaji)

• Napredna primjena osobnog računala u poslovanju (Osnovni koncepti informacijske i komunikacijske tehnologije, korištenje računala i upravljanje datotekama, obrada teksta, tablične kalkulacije, baze podataka, izrada poslovnih prezentacija, rad u mreži i na Internetu, digitalno fotografiranje, obrada i objava fotografija, izrada i održavanje Internet stranice)

• Izrada marketinškog plana,procjena i analiza tržišta i potreba korisnika, usmjerenost na korisnika, izrada promotivnih materijala

• Specifičnosti verbalne i pisane komunikacije na engleskom jeziku (dopisivanje, izvještavanje, potraživanje i prezentiranje sebe/ organizacije/ projekta/ proizvoda/ usluge)

• Analiza poslodavaca iprocjena usklađenosti posloprimca i poslodavca

• Vještine samoprezentacije,pravila neverbalnog ponašanja u poslovnoj komunikaciji i analiza konfliktnih situacija

Donatori

Partneri

VIJESTI

Development Lab
pregrada_vodoravna_podnaslov2
Kroz projekt pomažemo nastavnicima steći potrebno znanje i iskustvo vođenja STEAM aktivnosti koristeći Design Sprint i Challenge Based Learning metodologije kako bi mogli svojim učenicima na inovativan način približiti STEM i zainteresirati ih za razvoj STEM karijera.
DECODE_600x400
pregrada_vodoravna_podnaslov2
Radimo na podizanju svijesti mladih djevojaka o rodnim predrasudama i stereotipima, razvijamo znanje o rodnoj ravnopravnosti i njenoj važnosti te pružamo pozitivne primjere i praktična iskustva iz STEM područja.
SciMaG logo_600x400
pregrada_vodoravna_podnaslov2
U sklopu projekta osmišljavamo i razvijamo aktivnosti koje se bave temama iz prirodnih predmeta, matematike i računarstva temeljene na učenju kroz igru za učenike na svim razinama obrazovanja.

Sve vijesti iz projekta

DECODE_600x400
SciMaG logo_600x400
Skip to content