Istražimo zajedno svemir mogućnosti

Ojačaj informatičke i poslovne vještine online edukacijom

19. svibnja 2020.

Edukacija Znanjem do (samo)zapošljavanja koja je namijenjena mladim osobama od 15 do 29 godina, u skladu s preporukama Civilnog stožera, biti će održana online. Na radionicama će mladi polaznici ojačati informatičke i poslovne vještine.

Polaznici će proći četiri ECDL modula:

  • Osnove računala
  • Osnove komunikacija
  • Pisanja i obrada teksta – Word
  • Tablični proračuni – Excel

 

Edukacija uključuje i osnove poslovnog engleskog jezika te pripremu životopisa u Europass formatu i kako se predstaviti na razgovoru za posao.

Na kraju online edukacije svi polaznici će imati mogućnost polaganja ECDL ispita u Centru tehničke kulture Rijeka, uz strogo poštivanje mjera zaštite od koronavirusa. Riječ je o EU priznatoj i kod poslodavca vrlo cijenjenoj diplomi.

Budući da se na edukaciju prijavljuju nezaposlene osobe kao dokaz je potrebno dostaviti potvrdu o nezaposlenosti od HZZ-a ili HZMO-a. Edukacija je otvorena do popunjenja mjesta i za sve polaznike je besplatna, ali potrebna je prijava u nastavku.

 

Online edukacija započinje 1. lipnja 2020.

 

Ovu edukaciju provodimo u sklopu projekta Uključi s(v)e – Pružimo znanje, potaknimo inicijative, koji financira Hrvatska banka za obnovu i razvitak (HBOR), a financijski podupiru Grad Rijeka, Primorsko-goranska županija i Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Najnovije vijesti iz projekta

Skip to content