Istražimo zajedno svemir mogućnosti

Edukativni vikend u Centru tehničke kulture Rijeka

18. ožujka 2022.

Iza nas je još jedan radni vikend u CTK Rijeka! Dvodnevna edukacija edukatora u sklopu projekta STEM(AJMO!) održana je proteklog vikenda u našim prostorima na adresi Školjić 6, a ugostila je partnere iz Splita, Karlovca, Čakovca, Zadra i Višnjana. Projektni konzorcij radio je na osmišljavanju radionica iz matematike, šifriranja i geogebre za djecu i mlade, a sve to u svrhu popularizacije STEM znanja i zanimanja.

Podsjećamo, projekt STEM(AJMO!) koji će na jednom mjestu okupiti sedam partnerskih organizacija usmjeren je na jačanje kapaciteta uključenih organizacija civilnog društva iz sedam hrvatskih županija u svrhu provedbe aktivnosti popularizacije STEM-a među djecom, mladima i građanima.

Nositelj projekta je Centar tehničke kulture Rijeka, a projekt se provodi zajedno s partnerima: Astronomskim društvom Višnjan, Connect IT udrugom za razvoj informacijsko komunikacijskih tehnologija, Gradom Rijeka, Međimurskim informatičkim klubom Čakovec, Sveučilištem u Rijeci – odjel za matematiku i odjel za informatiku, Tehničkim fakultetom u Rijeci, Zajednicom tehničke kulture Zadarske županije, Zajednicom tehničke kulture Karlovac i Zajednicom tehničke kulture grada Splita.

Najnovije vijesti iz projekta

Skip to content