Istražimo zajedno svemir mogućnosti

Volontiraj na prvom riječkom STEM pikniku!

27. ožujka 2023.

Priključi se našoj STEM ekipi i sudjeluj u organizaciji prvog hrvatskog STEM piknika što će se u Rijeci održati u subotu, 15. travnja 2023.

STEM piknik bit će prvo ovakvo događanje u Hrvatskoj, posvećeno upoznavanju djece, mladih i svih koji se tako osjećaju sa STEM-om. STEM, slovo po slovo, znači Science, Technology, Engineering i Mathematics, odnosno znanost, tehnologija, inženjerstvo i matematika. Na STEM pikniku posjetitelje ćemo upoznati s nekima od načela prirodnih znanosti, tehnologije, inženjerstva i matematike koja svakodnevno nevidljivo djeluju na naše živote, i to kroz mnogobrojne radionice, igre, znanstvena predavanja, izložbeni, kulturni i zabavni program.

 

Kako bi STEM piknik super funkcionirao i kako bi svi posjetitelji bili zadovoljni, potrebni su nam volonteri koji će sudjelovati u realizaciji događanja u subotu, 15. travnja 2023., i to radom na sljedećim zadacima:

– Briga o prikupljanju potpisa i informiranju javnosti: prikupljanje potpisa sudionika, dijeljenje promotivnog materijala i pružanje informacija o programu i aktivnostima događanja (po punktovima)

– Briga o pobjednicima Makeathona: tehnička podrška pri dodjeli nagrada, priprema nagrada za pobjednika, pomoć u transportu gotovih rješenja natjecanja

– Briga o provedbi STEM Expo programa: asistiranje i tehnička podrška pri provođenju radionica

 

Volonteri će svojim angažmanom pomoći da STEM piknik bude hit, a što će dobiti zauzvrat?

– steći će iskustvo u realizaciji velikog javnog događanja

– razvit će organizacijske i komunikacijske vještine, vještine rješavanja problema, snalažljivost, vještine organizacije vremena

– steći će nova poznanstva i prijateljstva

– bit će dio velikog, šarenog, zabavnog i vrlo edukativnog događanja

– zahvalnicu za volontiranje , upis volonterskih sati u volontersku knjižicu

 

Za sve volontere osigurat ćemo obrok, piće, prigodnu majicu i veselu atmosferu.

Ispuni prijavnicu, priključi se timu volontera STEM piknika i sudjeluj u organizaciji i provedbi zaista jedinstvenog događanja.

 

Rok za prijavu je 31. ožujka 2023.

Najnovije vijesti iz projekta

Skip to content