Istražimo zajedno svemir mogućnosti

Pridružite nam se na međunarodnoj Social Hackademy konferenciji 15. listopada 2021.

29. rujna 2021.

Social Hackademy – Consortium vas srdačno poziva na međunarodnu Social Hackademy konferenciju koja će se održati online 15. listopada od 9:00 do 15:00 sati.

Konferencija će se održati u okviru 14. ALL DIGITAL Summita (13.-15. listopada 2021.) koji naš projektni partner ALL DIGITAL organizira online. Trodnevni događaj pod nazivom Digitalne vještine i alati za bolji svijet fokusirat će se na tri teme digitalnog osnaživanja: građani i centri kompetencija; STE(A)M odgajatelji; i mladi ljudi.

 

Treći dan ALL DIGITAL Summita bit će u potpunosti posvećen projektu Social Hackademy gdje ćemo predstaviti kako osnažiti mlade ljude iz nepovoljnih sredina poticanjem razvoja digitalnih vještina kroz suradničke obrazovne aktivnosti i aktivno ih uključiti u rješavanje društvenih izazova.

Social Hackademy metodologija podržava provedbu inovativnih akcija i projekata koji pokazuju kako digitalne i društvene inovacije mogu obostrano koristiti za ostvarenje “Digitalne Europe” utemeljene na društvenoj vrijednosti i društvenim ulaganjima.

Konferencija će predstaviti bitne dijelove Social Hackademy metodologije i rezultate njenog pilotiranja:

– Nastavne planove i programe za tečajeve osposobljavanja digitalnih vještina (web dizajn, vizualni i grafički dizajn, razvoj mobilnih aplikacija)

– Priručnik za edukatore (trenere, e-facilitatore, učitelje)

– Evaluacije koje su rezultat ispitivanja više od 120 mladih ljudi, 15 trenera i 20 organizacija civilnog društva koji su sudjelovali u pilot aktivnostima organiziranim u Hrvatskoj, Francuskoj, Grčkoj i Italiji

– Najbolja digitalna rješenja koju su razvili mladi na Social Hackathonima

 

Više o samoj konferenciji i prijavama potražite OVDJE.

Najnovije vijesti iz projekta

Skip to content