Istražimo zajedno svemir mogućnosti

Uključite se u istraživanje o zadrugarstvu!

27. svibnja 2020.

Kako bismo razvili inovativnu i uključujuću metodologiju za uvođenje ili poboljšanje obrazovanja o poslovanju zadruga u srednjim strukovnim školama u Republici Hrvatskoj, prikupljamo podatke i iskustva nastavnika ekonomske skupine predmeta u strukovnom obrazovanju i rukovoditelja socijalnih zadruga ili društvenih poduzeća. Temeljem rezultata istraživanja, projektni partneri će uz njihovu podršku razviti i pilotirati obrazovnu metodologiju, koja će se sastojati od treninga za nastavnike, praktičnog rada za učenike strukovnih škola i nastavnike te nacionalnog i europskog natjecanja u razvoju poslovne ideje za socijalnu zadrugu.

Ukoliko želite sudjelovati u istraživanju, molimo Vas ispunite obrazac za prijavu za učitelje ili za rukovoditelje socijalnih zadruga/poduzeća. Ispunjavanje obrasca neće oduzeti više od 5 minuta vašeg vremena.

Kada ispunite registracijski obrazac, kontaktirat ćemo Vas s detaljima o daljnjem sudjelovanju u istraživanju koje će se provoditi u lipnju 2020. Sudjelovanje u istraživanju oduzet će Vam 30 minuta vremena.

Hvala vam što ste nam se pridružili u izgradnji održivog društva!

Najnovije vijesti iz projekta

Skip to content