Istražimo zajedno svemir mogućnosti

Danas počinje Europski tjedan vještina stečenih u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju

9. studenoga 2020.

Zanima vas kako o budućnosti strukovnog obrzovanja i osposobljavanja (eng. VET – vocational education and training) razmišljaju europski stručnjaci? Kako će se ono prilagoditi digitalnoj transformaciji? Koje prilike očekuju one koji se strukovnim obrazovanjem i osposobljavanjem u novom Erasmus+ programu od 2021. do 2027. godine?

Uključite se u online događanja u sklopu Europskog tjedan vještina stečenih u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju 2020 (European Vocational Skills Week 2020). Mi vam predlažemo sljedeća događanja koja organiziraju članice paneuropske mreže ALL DIGITAL:

VET4FUTURE – online konferencija na engleskom jeziku održat će se u ponedjeljak, 9. studenog, od 15 do 17:30 sati. Na konferenciji će govoriti predstavnik EACEA (Europske agencije za kulturu i obrazovanje koja koordinira provedbu programa Erasmus+), te brojni stručnjaci za strukovno obrazovanje. Program možete pronaći ovdjePrijava je obavezna!

DESIGNING AND DELIVERING VET CURRICULA IN THE DIGITAL AGE – online panel na engleskom jeziku održat će se u srijedu, 11. studenog, od 10 do 12 sati. Panelisti će razgovarati o izazovima koje je pred edukacijski sektor postavila sve veća potreba za digitaliziranim treninzima, kao i za treninzima koji jačaju digitalne vještine. Registracija je obavezna. Više informacija o događaju pronađite na službenim stranicama mreže ALL DIGITAL.

Europski tjedan vještina stečenih u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju obilježava se diljem Europe od 9. do 13. studenog 2020.

Najnovije vijesti iz projekta

Skip to content