Istražimo zajedno svemir mogućnosti

Znam znanje: upisi u radionice animacije, ilustracije, digitalne fotografije i stripa

27. veljače 2023.

PRODUŽILI SMO UPISE ZA RADIONICU IZRADE STRIPA! Upiši se do petka, 10. ožujka!

Uključi se u radionice Centra za mlade RI connect i unaprijedi svoja znanja i vještine u području animacije, ilustracije, digitalne fotografije ili stripa. 

 

Program Znam znanje Centra za mlade RI connect osmišljen je s ciljem da mladim osobama ponudi neformalne edukacije koje će im omogućiti da usvoje nova znanja i vještine primjenjiva u svakodnevnom životu – od posla do dokolice. Krećemo  s radionicama koje ti mogu omogućiti da razvijaš svoja digitalna znanja, ali i pomoću svoje kreativnosti stvoriš super stvari.

Trenutačno se možeš uključiti u četiri radionice čije aktivnosti startaju u tjednu od ponedjeljka 6. do petka 10. ožujka.

 

Radionica stripa počinje u ponedjeljak, 13. ožujka. Održavat će se od 18 do 20 sati svakim ponedjeljkom sve do 3. travnja. Na radionici će mlade osobe pomoću programa Procreate na tabletima stvarati strip koji zajednički ili samostalno osmisle. 

Dan kasnije, u utorak 7. ožujka, starta radionica digitalne ilustracije. Na njoj će polaznici brusiti svoje umijeće ilustriranja, također u programu Procreate na tabletima. Radionica će se održavati utorkom od 16:30 do 18:30 sve do utorka 4. travnja. Radionica je popunjena.

Srijeda će u Centru za mlade RI connect biti rezervirana za radionicu animacije na kojoj će se ilustrirati ali i animirati sadržaj. Metode će biti razne, ovisno o interesima polaznika. Prva radionica zakazana je za srijedu, 8. ožujka od 18 do 20 sati. U istom će se terminu održavati svake srijede sve do 5. travnja. Radionica je popunjena.

I zadnja, ali ne i manje važna, je radionica fotografije i fotomontaže koja će se održavati petkom od 15 do 17 sati sati. Osim rada na uređivanju fotografija u programu Adobe Photoshop, polaznici će na ovoj radioici imati prilike i izaći na teren kako bi fotografirali zanimljive kadrove našeg grada. Prva radionica zakazana je za petak, 10. ožujka, a održavat će se do petka, 7. travnja. Radionica je popunjena.

 

Radionice su namijenjene osobama koje imaju od 15 do 30 godina, a provodit će se u prostorima Centra tehničke kulture Rijeka (Školjić 6, 1. kat).

 

Prijavnica za radionice nalazi se ovdje, a potrebno ju je ispuniti najkasnije do petka, 10. ožujka 2023.

 

Programe Centra za mlade RI connect financijski podupire Središnji državni ured za demografiju i mlade, Primorsko–goranska županija i Grad Rijeka.

Najnovije vijesti iz projekta

Skip to content