Istražimo zajedno svemir mogućnosti

Uključi se u izradu igre o ljudima i stvarima koje su dolazile i odlazile iz Rijeke

21. rujna 2020.

Hej! Upravo radimo na osmišljavanju igre koju bi posjetitelji Rijeke mogli zaigrati kada posjete naš grad. Ono što nam nedostaje si ti i tvoje odlične ideje!

 

Pozivamo sve mlade od 15 do 29 godina da nam se pridruže u osmišljavanju avanturističke igre o ljudima i stvarima koji su dolazili i odlazili iz Rijeke. Zajedno ćemo osmisliti igru, način na koji će igrači u njoj moći sudjelovati te izrabrati teme i priče o Rijeci i njenim posjetiteljima koji će biti predstavljeni u njoj.

 

Sastajat ćemo se u našem Laboratoriju znanja (CTK Rijeka, Školjić 6) svakog utorka, a prvi susret zakazujemo za utorak, 29. rujna u 16:30 sati.

 

Igru izrađujemo u sklopu projekta RI connect, a njome ćemo obilježiti i europsku kampanju Time to move, kojom se promiču mogućnosti za mobilnost u svrhu edukacije, volontiranja, zaposlenja ili stručne prakse, koja će trajati tijekom cijelog listopada. U zadnjem tjednu listopada željeli bismo da prvi igrači isporbaju našu igru. Ako ti se ovo čini kao dobra prilika za učenje o Rijeci, dobru zabavu i druženje onda nam se svakako javi na mail imusanovic@ctk-rijeka.hr.

Najnovije vijesti iz projekta

Skip to content