Istražimo zajedno svemir mogućnosti

Uključi se u ciklus radionica Digitalna mašina

15. rujna 2020.

U digitalnom svemiru u kojem svakodnevno sudjelujemo postoji cijeli niz alata koje možemo koristiti kako bi si olakšali svakodnevne zadatke – bilo da se radi o poslu, vođenju kućanskih financija, predstavljanju sebe na raznim mrežama ili u snalaženju u šumi informacija koja je oko nas. Naš tim stručnjaka osmislio je ciklus radionica Digitalna mašina koji ti može pomoći da sigurnije koračaš digitalnim svemirom.

 

Teme kojima ćemo se baviti na 10 besplatnih radionica su društvene mreže, sustav e-Građani, fake news, alati za vođenje kućnih financija, korisne mobilne aplikacije za svakodnevicu, WordPress, digitalna fotografija, Google poslužitelj. Radionice će se održavati svakog petka od 10 do 13 sati, a počinjemo već 25. rujna s radionicom Društvene mreže.

 

Radionica Društvene mreže bavit će se online prisutnošću na društvenim mrežama. Zanimljiva može biti svim mladim osobama koje sebe žele bolje predstaviti na društvenim mrežama, ali i svim onima koji administriraju društvene mreže za druge organizacije. S obzirom da kod društvenih mreža samo mijena stalna jest, Facebook, Instagram, LinkedIn bit će nam baza, no tijekom radionice upoznat ćemo se s prirodom društvenih mreža te načinima na kojima im pristupiti kako bi ih polaznici naučili što bolje koristiti i iskoristiti sve njihove potencijale. Pritom ćemo otkriti i neke cake i alate koji vam mogu koristiti u radu.

Prijaviti se na radionicu Društvene mreže iz ciklusa Digitalna mašina možeš ispunjavanjem prijavnice najkasnije do četvrtka, 24. rujna, u 12 sati. Sudjelovanje na radionici je besplatno za sve sudionike. Radionica će se održati u prostorima CTK Rijeka u petak, 25. rujna, od 10 do 13 sati.

 

Ciklus radionica Digitalna mašina namijenjen je mladim osobama, a provodi se uz financijsku podršku Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Primorsko-goranske županije, Grada Rijeke i Hrvatske banke za obnovu i razvitak.

Najnovije vijesti iz projekta

Skip to content