Istražimo zajedno svemir mogućnosti

Radi na sebi i svojim odnosima s drugima na „Stay calm &…“ radionicama

23. listopada 2020.

Pred nama je još jedan ciklus „Stay calm &…“ koji pripremaju naše drage kolegice iz udruge SOS Rijeka – centar za nenasilje i ljudska prava s kojima provodimo projekt Centar za mlade RI connect.

Cure su pripremile zanimljive teme na kojima ćeš i ovaj put moći raditi na sebi i svojim odnosima s drugim ljudima, a razgovarat će se i o emocijama i načinima nošenja s njima. Pitat ćemo se kada si trebamo postaviti visoka očekivanja, a kada se njima ne trebamo zamarati. Radionica se provodi u neformalnoj i opuštenoj atmosferi, a sve što se dogodi na radionici ostaje na radionici 😉

Prijavi se za ciklus radionica „Stay calm &…“ ispunjavanjem prijavnice najkasnije do utorka, 10. studenog. Radionice će se održavati u prostorima Centra tehničke kulture Rijeka (Školjić 6, 1. kat).

Sudjelovanje na radionicama je besplatno za sve sudionike, a radionica je namijenjena osobama od 15 do 30 godina starosti.

 

Ciklus radionica „Stay calm &…“ se provodi u sklopu Centra za mlade RI connect, a uz financijsku podršku Grada Rijeke, Primorsko-goranske županije te Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

 

RADIONICA JE POPUNJENA

Najnovije vijesti iz projekta

Skip to content