Istražimo zajedno svemir mogućnosti

Prijavi se na forum Mladi u poduzetništvu!

8. studenoga 2023.

U petak, 17. studenog 2023. dođi u Centar tehničke kulture Rijeka i saznaj sve što te zanima o poduzetništvu!

Forum Mladi u poduzetništvu donosi ti šest zanimljivih predavanja na kojima možeš saznati sve o poduzetništvu mladih, a sve o toj temi znaju naše gostujuće predavačice: Iva Ribarić, Viša savjetnica – koordinatorica za gospodarstvo i promociju Upravnog odjela za gospodarstvo, razvoj, ekologiju i europske projekte Grada Rijeke i ambasadorica za mlade Grada Rijeke koja će na forumu odgovoriti na pitanje „što Grad Rijeka radi za razvoj poduzetništva mladih?“. Zatim Andrea Oštrić Petropoli, koordinatorica za EU projekte u Step Ri znanstveno-tehnologijskom parku Sveučilišta u Rijeci koja ti dolazi predstaviti poduzetničke programe za studente, kao i Ivana Vinski, rukovoditeljica Odjela za mjere aktivne politike zapošljavanja Područne službe Rijeka Hrvatskog zavoda za zapošljavanje koja će pričati o mladima i mjerama aktivne politike zapošljavanja. Tu su još i Maria Grbac, projektna asistentica u Riječkoj razvojnoj agenciji Porin koja će predstaviti aktivnosti RRA Porin za mlade poduzetnike, kao i Ana Jerković, projektna asistentica u RRA Porin koja će pričati o Europe Direct mreži. Centar tehničke kulture Rijeka na Forumu će predstaviti aktivnosti Centra za mlade RI Connect o kojima će pričati Ivana Rubeša, voditeljica Centra za mlade RI Connect.

Forum Mladi u poduzetništvu namijenjen je mladima od 15 do 30 godina, a održat će se u prizemlju Centra tehničke kulture Rijeka od 12:00 do 15:00 sati. Prijave za forum su moguće ispunjavanjem prijavnog obrasca.

 

Forum Mladi u poduzetništvu se provodi u sklopu projekta Centar za mlade RI connect, financiranog od strane Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade, Primorsko-goranske županije i Grada Rijeke.

Najnovije vijesti iz projekta

Skip to content