Istražimo zajedno svemir mogućnosti

Postani dio KREATOR ekipe!

23. siječnja 2024.

Centar tehničke kulture Rijeka poziva sve kreativce da postanu dio naše KREATOR ekipe! Upisi su otvoreni za radionice KREATOR i KREATOR++, a ti ovisno o svojoj dobi (i o svojim željama) samo moraš odabrati onu koja ti najbolje odgovara.


Radionica KREATOR otkrit će ti sve tajne digitalnih medija. Nauči sve o fotomontaži koristeći se programom Photoshop, otkrij grafički dizajn i Adobe Illustrator, izradi jednostavne društvene igre, nauči se koristiti s DSLR i GoPro kamerom te savladaj montažu koristeći se programima DaVinci Resolve i CapCut. Radionica je namijenjena učenicima od 6. do 8. razreda osnovne škole, a održavat će se svakog četvrtka od 18:15 do 19:45 sati. Po završetku radionice svi polaznici će dobiti potvrdu o sudjelovanju.Radionica KREATOR++ pruža ti priliku da na jednostavan i zabavan način stekneš digitalna znanja i vještine koje su, u današnje vrijeme, tražene u gotovo svim poslovima. Na radionici ćeš učiti o osnovama fotografije i fotomontaže koristeći fotoaparate, mobitele, Adobe Photoshop i program PhotoPea. Osim toga, izrađivat ćeš logotipe i ostale grafike u Adobe Illustratoru, raditi prijelom knjige/tekstualnih dokumenata u Adobe InDesignu, te učiti kako snimiti najbolji kadar i uređivati svoje videe u programima DaVinci i CapCut.


Radionica je namijenjena mladima (od 15 do 30 godina), a odvijat će se u dva termina kako bi je polaznici lakše uklopili u svoje rasporede. Prvi termin je srijedom, od 12:00 do 13:30 sati, a drugi termin je srijedom od 15:30 do 17:00. Po završetku radionice svi polaznici će dobiti potvrdu o sudjelovanju.

Prijavi se ispunjavanjem prijavnog obrasca i otkrij svoju kreativnu stranu!

Vidimo se u CTK Rijeka!

Najnovije vijesti iz projekta

Skip to content