Istražimo zajedno svemir mogućnosti

Platformu YouthWork HD otvaramo za obrazovanje korisnika civilnog sektora neovisno o ciljanoj skupini

10. travnja 2020.

S obzirom na novonastalu situaciju u našoj zemlji, platformu za obrazovanje osoba koje rade s mladima YouthWork HD otvaramo za obrazovanje korisnika civilnog sektora neovisno kojoj ciljnoj skupini pripadaju. Korištenje platforme je besplatno, a naši djelatnici će pomoći da svoje obrazovne aktivnosti prilagodite i podignete na platformu u obliku online tečajeva. Platforma podržava i automatizirane tečajeve, ali i tečajeve za koje je predviđeno upravljanje vaših djelatnika.

Platforma ima niz funkcionalnosti:

 – komunikacija s polaznicima putem foruma i direktnih poruka unutar platforme,

– izrada i objavljivanje interaktivnih sadržaja poput videa, slika, kvizova, i raznih interaktivnih elemenata,

– automatsko i osobno praćenje napretka polaznika,

– dodjela badge-eva i diploma po završetku tečaja,

– dodatne prilagođene mogućnosti.

Platforma ne podržava tečajeve uživo, a za to predlažemo korištenje Zoom-a, Webex-a, Skype-a, Google Meet-a i sličnih servisa ovisno o broju sudionika i potrebama.

 Upute za kreiranje tečajeva putem platforme možete pronaći ovdje.

 Na platformu se možete ulogirati na način da:

 1. Posjetite https://learn.youthworkhd.eu/login/signup.php

2. Ispunite potrebne podatke u obrascu

3. Nakon što ispunite podatke i pošaljete ih, na vašu e-mail adresu će stići jednostavne upute za daljnji proces registracije

4. Kada ste se registrirali, možete se prijaviti na platformu koristeći svoje korisničko ime i lozinku

 Za bilo kakva pitanja slobodno nam se obratite na email: it@ctk-rijeka.hr.

Za bolji dojam o tome kakve tečajeve možete kreirati, upišite neke od postojećih tečajeva na platformi i istražite različite vrste interaktivnih sadržaja kakve se mogu stvoriti i na temelju toga oblikujete sadržaje.

Ova platforma je razvijena u svrhu online učenje osoba koje rade s mladima kroz projekt YouthWork HD, financiran iz Erasmus+ programa. Zahvaljujući razumijevanju Agencije za mobilnost i programe EU otvaramo je za sve korisničke skupine organizacija civilnog društva. Po stabilizaciji rada udruga, platformu ćemo vratiti u prvobitnu namjenu. Ukoliko se pokaže potreba i razvijene edukacije se budu koristile i po završetku izvanrednog stanja, razmotrit ćemo zadržavanje tečajeva uz njihovo prebacivanje na drugu platformu. Prije gašenja ili prebacivanja tečajeva, administratore tečajeva ćemo kontaktirati.

Najnovije vijesti iz projekta

Skip to content