Istražimo zajedno svemir mogućnosti

Organiziraj svoje aktivnosti u Centru za mlade RI connect!

21. veljače 2024.

Centar tehničke kulture Rijeka poziva sve mlade, udruge mladih i za mlade da iskoriste mogućnosti koje im se pružaju u Centru za mlade RI connect. Radi se o multifunkcionalnom prostoru na adresi Školjić 5d u kojem se već organiziraju radionice, predavanja i izložbe u koje se možeš uključiti, ali zašto i sam sa svojom grupom prijatelja ne bi iskoristio prostor i organizirao neku svoju aktivnost?

U prostorima Centra za mlade možeš provoditi svoje programe, družiti se s prijateljima, provoditi svoje slobodno vrijeme radeći na svojim projektima, organizirati izložbu ili neko intenzivno događanje kao što je Hackathon ili Makeathon. Na raspolaganju su ti prostori i oprema o kojima više možeš saznati ovdje, a oko svega će ti rado pomoći naši radnici s mladima koji će te podržati na koji god način treba u organizaciji i realizaciji tvojih aktivnosti.

Centar za mlade zamišljen je kao prostor za sve. U njemu će svoje programe slobodno i bez naplate moći provoditi mladi koji žele aktivno doprinositi svojoj zajednici, kao i oni koji žele unaprijediti svoja znanja i vještine. Vrata našeg Centra za mlade otvorena su svim udrugama mladih i za mlade kojima je potreban prostor za provedbu aktivnosti (predavanja, radionice, sastanci ili druženja svojih članova).

Centar za mlade ima i maleno ograđeno dvorište, kao i rampu i wc za osobe s poteškoćama u kretanju. Možemo zaključiti kako je prilagođen baš svima i stoga je spreman ugostiti raznolika događanja.

Svi mladi koji su zainteresirani na provođenje svojih programa u Centru za mlade slobodni su javiti se na kako bi saznali više detalja o prostoru i o slobodnim terminima na mail info@ctk-rijeka.hr ili pozivom na broj 051/320-280.

Vidimo se u Centru za mlade RI connect!

Najnovije vijesti iz projekta

Skip to content