Istražimo zajedno svemir mogućnosti

Online CTK Rijeka cjepiva znanja donosi All Digital Week

20. ožujka 2020.

Možda se čini kako COVID-19 vlada, ali naši online kanali nisu pokupili virus te smo pripremili CTK Rijeka cjepiva znanja. U sklopu All Digital Weeka, od 23. do 29 ožujka umjesto u našim informatičkim učionicama, pripremili smo online aktivnosti.

 

  1. Natjecanje iz programiranja putem online evaluatora https://www.hackerrank.com/all-digital-week-coding-challenge. Bit će potrebna registracija u sustav pomoću email adrese ili putem ostalih platformi (Facebook, Google, LinkedIn, GitHub).
  2. Iskoristi svoje znanje u natjecanju iz 3D modeliranja. Model ćete napravit doma i poslati na mail iperisa@ctk-rijeka.hr, screenshot ćemo objaviti na našoj facebook stranici kako bi korisnici CTK Rijeka mogli ostaviti svoj glas. Tri najbolja modela ćemo isprintati i poslati na vašu kućnu adresu! 
  3. Natjecanje iz robotike na temu Moj izum za život u zatvorenom. Možete napraviti bilo što i kratki video poslati na mail iperisa@ctk-rijeka.hr Radove ćemo objaviti na našoj facebook stranici. Vrijedna nagrada za najbolji rad.
  4. Video savjeti za odrasle i osobe starije životne dobi, koji će im pomoći u digitalnom svijetu, objavljivat ćemo cijeli tjedan.
  5. Kampanjom Get Your Facts Straight ukazat ćemo na dezinformacije kojih u medijima ima jako puno, a tome smo svjedoci i ovih dana.

 

Pratite našu kampanju i pridružite nam se na online kanalima. Koristite hashtagove #AllDigitalWeek #AllDigitalWeekHrvatska. Najbolje nagrađujemo.

 

CTK Rijeka po treći put vodi All Digital Week u Hrvatskoj kao nacionalni partner, donoseći sva iskustva sudjelovanja i organiziranja na regionalnoj razini. Glavni cilj je potaknuti građane da iskoriste sve digitalne mogućnosti i u ovom tjednu mnogi će se prvi puta susresti s korištenjem pojedinih online alata, neki će po prvi puta na natjecanjima putem online kanala otkriti nova područja interesa, razvijati vještine i znanja koja će im svakako trebati u budućnosti.

Najnovije vijesti iz projekta

Skip to content