Istražimo zajedno svemir mogućnosti

Mjesečna doza kulture: vođeni obilazak izložbe Velida Đekića + dokumentarac Rock Bozon

11. rujna 2023.

U utorak, 19. rujna 2023. krećemo po još jednu Mjesečnu dozu kulture!

Ovoga puta obilazimo izložbu “Nevjerni psi i druge priče” autora Velida Đekića koji kroz 20 točaka na „jednom mjestu ulazi u cjelokupnu povijest riječkog rocka, počevši od sredine pedesetih godina 20. stoljeća i prateći ga u ključnim trenucima sve do današnjih protagonista koji mu obećavaju novu budućnost.“ Vođena tura ovom sjajnom izložbom bit će savršena uvertira u ono što nam slijedi nakon nje, a to je rock dokumentarac “Rock bozon” koji govori o „novijim snagama riječke rock scene poput benda Jonathan i novonastalim odnosima u svijetu glazbe, produkcije, medija i publike.“ Izložba je dio popratnog programa History Film Festivala, a dizajner izložbenih plakata je Mladen Stipanović.

 

Ako si zainteresiran/a za sudjelovanje u našoj Mjesečnoj dozi kulture, a imaš između 15 i 30 godina, prijavi se putem online obrasca i to najkasnije do ponedjeljka, 18. rujna 2023. godine.

Pridruži nam se u utorak, 19. rujna u 17:00 sati ispred Galerije Kortil i saznaj sve, ali baš SVE o riječkoj rock-sceni. Sudjelovanje na mjesečnoj dozi kulture je besplatno.

 

Aktivnosti Mjesečne doze kulture provode se u sklopu projekta Centar za mlade RI connect, financiranog od strane Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade, Primorsko-goranske županije i Grada Rijeke.

Najnovije vijesti iz projekta

Skip to content