Istražimo zajedno svemir mogućnosti

Mjesečna doza kulture – udruga Ri Rock

7. ožujka 2023.

Pitanje „Je li Rijeka grad rocka?“ postavljeno je toliko puta da ga već cvrkuću i vrapci na grani. Tražite li odgovor na to pitanje ili već imate svoj stav kojeg želite potvrditi (ili možda promijeniti), a mlade ste osobe (službeno, od 15 do 30 godina) – evo vam prilike!

srijedu, 15. ožujka 2023. godine u 17 sati Centar tehničke kulture Rijeka organizira prvu od aktivnosti u seriji Mjesečna doza kulture koje su namijenjene stvaranju, promišljanju i doživljavanju kulture na području grada Rijeke.

Mjesečna doza kulture započinje glasno i žestoko – posjetom riječkoj udruzi Ri Rock koja već dugi niz godina svojim aktivnostima, organizacijom glazbeno kulturnih manifestacija i raznolikih programa potiče interese mladih Riječana za alternativnu kulturu. Društvo iz Ri Rocka predstavit će neke od svojih programa poput Radio Rože, Ri Rock akademije, galerije SKC i radionica namijenjenih najrazličitijim dobnim skupinama. Sve zainteresirane provest će i po kultnom Palachu, mjestu koje bi moglo ispričati najluđe priče i koje bi definitivno trebalo biti ukorijenjeno u svijesti svih građana našega grada, čak i onih koji se možda ne smatraju alternativcima i nisu u njemu gubili noći.

Ako si zainteresiran za sudjelovanje u druženju s udrugom Ri Rock, a imaš između 15 i 30 godina, prijavi se putem online obrasca i to najkasnije do ponedjeljka, 13. ožujka 2023. godine.

 

Aktivnosti Mjesečne doze kulture provode se u sklopu projekta Centar za mlade RI connect, financiranog od strane Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade, Primorsko-goranske županije i Grada Rijeke. 

Najnovije vijesti iz projekta

Skip to content