Istražimo zajedno svemir mogućnosti

Mjesečna doza kulture: Treasure hunt po Galeriji Zajc

14. ožujka 2024.

Mjesečna doza kulture ponovno nastupa – kroz digitalni treasure hunt upoznajemo se s Galerijom Zajc i obilježavamo Svjetski dan kazališta!

Ovaj se mjesec družimo u Galeriji Zajc koja nam svojim izložbama predstavlja svu ljepotu kazališta i magiju stvaranja predstava te nas upoznaje s baštinom Hrvatskog narodnog kazališta Ivana pl. Zajca u Rijeci. Galeriju Zajc istražit ćemo na poseban način – kroz digitalnu potragu za blagom!

Kroz zabavnu interaktivnu igru za koju vam treba samo mobitel, koncentracija i dobro društvo, saznajte zanimljivosti o povijesti kazališta, približite se Klimtovim radovima na svodu auditorija, upoznajte se s elementima predstave, isprobajte kostime i proučite rekvizite kultnih riječkih predstava. Kroz potragu za blagom provjerit ćeš svoje znanje, ali i saznati imaš li glumačkog talenta i dobro se zabaviti.

Potraga za blagom po Galeriji Zajc održat će se u srijedu, 27. ožujka 2024. (na Svjetski dan kazališta), s početkom u 11:45 sati. Obilazak je besplatan, a prijaviti se možete ispunjavanjem prijavnog obrasca. Rok za prijavu je ponedjeljak, 25. ožujka 2024.

Možda ne manje važno ali sigurno interesantno, digitalni treasure hunt izradili su zajednički zaposlenici HNK Ivana pl. Zajca i Centra tehničke kulture Rijeka i ovo će ujedno biti i njegovo prvo javno predstavljanje. Postoji li bolji dan za to nego Svjetski dan kazališta? Okupi prijatelje i brzo se prijavi jer broj mjesta je ograničen.

Najnovije vijesti iz projekta

Skip to content