Istražimo zajedno svemir mogućnosti

Mjesečna doza kulture: street art šetnja

22. rujna 2023.

Vrijeme je za još jednu mjesečnu dozu kulture – obucite udobnu obuću, podignite pogled s mobitela i krenite s nama u street art šetnju Rijekom!

U našoj Rijeci boje i poruke pršte sa zidova, stupova i asfalta, a mi ih uglavnom niti ne primijetimo jer više volimo gledati u ekrane. Upravo zato organiziramo pravu malu street art avanturu u koju ćemo krenuti uzvodno Rječinom i prošetati Vodovodnom i Ružićevom ulicom. Obići ćemo murale i street art intervencije nastale tijekom projekata Spajalica i Rijeka Murala, među kojima se ističu oni hrvatskih i međunarodnih autora poput Mirona Milića, Lonca, OKO, Arteza, Isaaca Cordala, Pejaca i Sebasa Velasca.

 

Street art šetnju vodit će Ivana Lučić, a početak šetnje zakazan je za utorak, 26. rujna 2023. u 17.00 sati ispred Osnovne škole Centar (Ulica Podhumskih žrtava 5). Prijaviti se možete putem prijavnog obrasca, a sudjelovanje na mjesečnoj dozi kulture je besplatno.

 

Aktivnosti Mjesečne doze kulture provode se u sklopu projekta Centar za mlade RI connect, financiranog od strane Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade, Primorsko-goranske županije i Grada Rijeke.

Najnovije vijesti iz projekta

Skip to content