Istražimo zajedno svemir mogućnosti

Mjesečna doza kulture: posjet Odjelu za mlade Gradske knjižnice Rijeka

22. siječnja 2024.

U prvoj ovogodišnjoj Mjesečnoj dozi kulture posjetit ćemo trenutno najpoznatije mjesto u gradu – Gradsku knjižnicu Rijeka!

GKRi je nedavno uselila u obnovljenu zgradu bivše Tvornice duhana u Art kvartu Benčić i od tada oduševljava Riječane svojim atraktivnim prostorom i sadržajima. Upravo zato jedva čekamo priliku da uz stručno vodstvo prošvrljamo knjižnicom i posebno se zadržimo u Odjelu za mlade koji je posvećen čitateljskoj kulturi, neformalnom obrazovanju, slobodnom vremenu i kreativnosti mladih (od 15 do 30 godina) te vidimo što to sve taj specijalizirani prostor nudi.  

Posjet Gradskoj knjižnici Rijeka održat će se u utorak, 30. siječnja 2024. godine, s početkom u 14:00 sati, a namijenjen je (prvenstveno) mladima od 15 do 30 godina. 

Prijave su moguće ispunjavanjem prijavnog obrasca. 


Aktivnosti Mjesečne doze kulture su besplatne, a provode se u sklopu projekta Centar za mlade RI connect kojeg provodimo u partnerstvu s udrugom Delta i Gradom Rijekom. Projekt je financiran od strane Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade, Primorsko-goranske županije i Grada Rijeke.

Najnovije vijesti iz projekta

Skip to content