Istražimo zajedno svemir mogućnosti

Kreiraj s nama online escape room!

29. travnja 2020.

Voliš li zagonetke i društvene igre? Vješt/a si u rješavanju mozgalica i u razbijanju kodova? Čuo/la si za Escape room? Onda trebamo baš tebe!

Pozivamo te da sudjeluješ u dizajniranju jedne takve igre!

 

Prijavi se i kreiraj s nama online escape room scenarij!

 

Tražimo mlade osobe od 15 do 30 godina koje će s nama osmisliti escape room u online izdanju. Zadatak je osmisliti priču i razraditi kodove, šifre, zagonetke i petlje. Nije uvjet da si izvrstan/na informatičar/ka, dovoljne su tvoje ideje jer  ćeš imati cijelo vrijeme na raspolaganju i mlade mentore koji su ludi za mozgalicama i igrama.

 

Zbog okvira u kojima se nalazimo, ovaj escape room će biti online, ali, kad situacija bude bolja, u planu je u našem Laboratoriju znanja fizički izraditi escape room u čijoj izradi ćeš, također, moći sudjelovati ako želiš. Do tada možeš, iz udobnosti svog doma i sa sigurne udaljenosti, pronaći novi način za provođenje slobodnog vremena te biti kreator inovativnog online escape room-a.

 

Sudjelovanje je besplatno, a prijaviti se možeš popunjavanjem obrasca u nastavku do 13. svibnja nakon čega ćemo te kontaktirati, brainstorm-ati i dogovoriti se o tome kako ćemo sve skupa dizajnirati.

 

Online escape room ćemo napraviti zahvaljujući financijskoj potpori Grada Rijeke, Primorsko-goranske županije, Ministarstva znanosti i obrazovanja te Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku koji financiraju projekt RI connect.

RADIONICA POPUNJENA

Najnovije vijesti iz projekta

Skip to content