Istražimo zajedno svemir mogućnosti

Digitalna mašina: Podmaži svoju mašinu!

15. listopada 2020.

Sigurni smo da imaš aplikacije na svom „pametnjakoviću“ koje su ti draže od drugih i koje više koristiš. E, pa set njih imamo i mi i želimo ih podijeliti s tobom i reći ti zašto ih smatramo korisnima i zanimljivima!

Na radionici Korisne aplikacije moći ćeš saznati za razne korisne i zabavne aplikacije koje će ti pomoći da se organiziraš i ubrzaš svoje poslovanje, da se povežeš s drugim uređajima, da učiš putem mobilnog telefona i besplatnih online aplikacija, da se zabaviš i olakšaš si igranje društvenih igara, ili da oslobodiš kreativnost u sebi. Stoga ako te zanima što je to Chwazi,  želiš li izraditi svoj savršeni video za TikTok u 5 minuta ili saznati kako se koristi IFTTT – dođi podmazati svoju digitalnu mašinu i pridruži nam se na radionici o korisnim aplikacijama. Naravno, zanima nas koje aplikacije ti koristiš, a pogotovo one bez kojih ne možeš zamisliti svoj život. Prijavi se i podijeli ih s nama!

 

Radionica Korisne aplikacije održat će se u petak, 23. listopada, od 10 do 13 sati.

 

Prijaviti se možeš ispunjavanjem prijavnice sve do četvrtka, 22. listopada. Sudjelovanje na radionicama je besplatno za sve sudionike.

Radionica Korisne aplikacije dio je ciklus Digitalna mašina koji je namijenjen mladim osobama, a provodi se uz financijsku podršku Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Primorsko-goranske županije, Grada Rijeke i Hrvatske banke za obnovu i razvitak.

Najnovije vijesti iz projekta

Skip to content