Istražimo zajedno svemir mogućnosti

Digitalna mašina: No money, no fun?!

6. listopada 2020.

No money, no fun?! Ma, puno je tih izreka o novcu i s novcem koje svi znamo, no koliko zapravo znamo kako upravljati vlastitim sredstvima? Ako ti to nije najjača strana, mi znamo neke online alate, a imamo i nekoliko odličnih savjeta u rukavu, koji ti mogu pomoći da bolje ovladaš svojim financijama.

 

Upravo o tome, ali i o tome kako ispuniti uplatnicu te kako napraviti kućni budžet i pratiti svoje financije, razgovarat ćemo na radionici Mala škola financija što će se održati u petak, 16. listopada u CTK Rijeka, Školjić 6 (1. kat).

NOVO VRIJEME ODRŽAVANJA RADIONICE! Zbog sprječenosti predavačice radionica je odgođena za utorak, 20. listopada. Početak radionice zakazan je za 10 sati.

Prijaviti se možeš ispunjavanjem prijavnice sve do ponedjeljka, 19. listopada. Sudjelovanje na radionicama je besplatno za sve sudionike.

 

Radionica Mala škola financija dio je ciklus Digitalna mašina koji je namijenjen mladim osobama, a provodi se uz financijsku podršku Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Primorsko-goranske županije, Grada Rijeke i Hrvatske banke za obnovu i razvitak.

Najnovije vijesti iz projekta

Skip to content