Istražimo zajedno svemir mogućnosti

Digitalna mašina: digitalna fotografija

3. studenoga 2020.

Kako da namjestim mobitel da ulovim najbolji kadar? Koje postavke fotoaparata ili mobitela iskoristiti da mi fotografije izgledaju kao da nešto znam o fotografiji? Koje filtere primijeniti a da ono što fotografiram ne izgleda nerealno? Postoje li neka posebna pravila kada fotogafiram interijer, eksterijer, ljude ili pejzaš?!

 

Sve su to pitanja na koja ćemo ti odgovoriti na radionici digitalne fotografije što se će održati u petak, 13. studenog, od 10 do 13 sati u CTK Rijeka (Školjić 6, 1. kat). Proći ćemo kroz teorijski uvod u digitalnu fotografiju, postavke digitalnog fotoaparata, a zatim i praktično isprobati sve što smo naučili.

 

Prijaviti se možeš ispunjavanjem prijavnice sve do četvrtka, 12. studenog. Sudjelovanje na radionici je besplatno za sve sudionike. 

 

Radionica digitalne fotografije dio je ciklusa Digitalna mašina koji je namijenjen mladim osobama, a provodi se uz financijsku podršku Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Primorsko-goranske županije, Grada Rijeke i Hrvatske banke za obnovu i razvitak.

Najnovije vijesti iz projekta

Skip to content