Istražimo zajedno svemir mogućnosti

CTK Rijeka Escape room – mozgaj i pronađi izlaz!

27. travnja 2023.

Znaš li što je Escape room? Jesi li ikad bila/o u jednom? Za one koje nisu – Escape room je igra koja se odvija u stvarnom prostoru (točnije – u sobi), umjesto na ploči društvene igre. Svojim igračima testira snalažljivost, sposobnost promatranja detalja i brzinu donošenja odluka, a sve to kako bi uspjeli pobjeći iz sobe u kojoj su ”zapeli” zajedno sa svojim prijateljima. Kroz niz zagonetki, mozgalica, tragova, a ponekad i zvukova, igrači pokušavaju pronaći izlaz iz sobe u unaprijed određenom vremenu.

Zvuči fora? Slažemo se!

A pazi sada – što kažeš na radionicu izrade Escape rooma s elementima STEM-a? Prijavi se na ovu super radionicu i dođi u naš novotvoreni STEM laboratorij – zabavi se, upoznaj nove prijatelje i postani jedan od velikih umova koji će biti game master novog Escape room-a! Stvori najbolji Escape room i pozovi svoje prijatelje da se okušaju u bijegu!

Radionica Escape room održavat će se ponedjeljkom i srijedom od 16:30 do 18:30 sati u STEM laboratoriju na adresi Korzo 2A, od 8. svibnja do 7. lipnja. Radionica je namijenjena mladima (od 15 do 30 godina), a prijaviti se možeš ispunjavanjem online obrasca, a prijave su moguće do 5. svibnja 2023.

 

Radionica Escape room dio je projekta Centar za mlade RI connect kojeg financijski podupiru Središnji državni ured za demografiju i mlade, Primorsko–goranska županija i Grad Rijeka.

Najnovije vijesti iz projekta

Skip to content