Istražimo zajedno svemir mogućnosti

Besplatna radionica: Osnove grafičkog dizajna

18. veljače 2020.

 

 

Ljudska komunikacija se temelji na prenošenju poruka, a grafičkim dizajnom prenosimo poruku. Danas više nego ikada teži se pojednostavljivanju komunikacije, pa je svrha dizajna upravo to – na što brži, jednostavniji, ali i efikasniji način prenijeti poruku što većem broju ljudi.

 

Jesmo te zainteresirali da prijaviš našu radionicu? Nauči Osnove grafičkog dizajna na besplatnoj radionici koja će biti održana u četvrtak, 27. veljače 2020. godine od 17 do 19 sati u našem Laboratoriju znanja, Školjić 6 (prizemlje).

 

Radionica je dio projekta RI Connect osmišljenog za mlade od 15 do 30 godina, a provest će se kroz aktivnost Osnove osnova. Cilj je da mladi što kvalitetnije provedu svoje vrijeme i usput nešto nauče.

 

Radionica je besplatna i broj polaznika je ograničen, a prijaviti se možete putem obrasca na kraju teksta.

 

Radionica Osnove grafičkog dizajna realizira se u sklopu projekta RI connect koji zajednički provode CTK Rijeka, Grad Rijeka, Kreativni kolektiv Kombinat i SOS Rijeka – centar za nenasilje i ljudska prava uz financijsku podršku Ministarstva demografije, obitelji, mladih i socijalne politike.

 

Što: Besplatna radionica Osnove grafičkog dizajna

Kada: 27. veljače 2020, od 17 do 19 sati

Gdje: Centar tehničke kulture Rijeka, Školjić 6 (prizemlje)

 

PRIJAVNICA – RADIONICA POPUNJENA

Najnovije vijesti iz projekta

Skip to content