Istražimo zajedno svemir mogućnosti

All Digital Week 2021

6. travnja 2021.

I ove godine smo obilježili tjedan digitalnih vještina – All Digital Week 2021 – u razdoblju od 22. do 28. ožujka.

Kampanja All Digital Week traje i dalje, stoga se još uvijek možete priključiti i prijaviti svoje aktivnosti sve do 16. travnja 2021. na sljedećoj poveznici – All Digital Events.

Ove godine se u kampanju uključilo 126 partnera iz 28 zemalja i organizirana su 404 događanja u kojima je sudjelovalo preko 100 tisuća građana iz cijele Europe, ali i šire!

 

All Digital Week svake godine organizira paneuropska mreža All Digital koja želi uključiti sve organizacije s područjem djelovanja u digitalnoj kulturi. Cilj je stvaranje mreže partnera koji svojim aktivnostima doprinose digitalnom i medijskom opismenjavanju građana te razvoju digitalnih vještina.

 

Centar tehničke kulture Rijeka višegodišnji je nacionalni partner za Hrvatsku i svake godine poziva različite organizacije koje rade na području promicanja digitalne kulture da se uključe u kampanju. Ove godine su do sada ukupno održana 24 događanja u preko 10 gradova Lijepe naše. Drago nam je što se svake godine priključuje sve više organizacija te očekujemo uspješnu buduću suradnju. Također smo sretni što aktivno doprinosimo razvoju vještina naših sugrađana koji zajedno s nama postaju dijelom digitalne promjene i digitalni heroji!

 

Ako želite procijeniti svoje digitalne (herojske) vještine, preporučamo vam da isprobate novi online alat koji su izradili partneri iz All Digitala i još 5 europskih zemalja – MyDigiSkills

Alat je super za svoje koji žele saznati razinu svojih digitalnih vještina i razumjeti kako ih razvijati kroz dodatne sadržaje, edukacije, samoučenje i sl. Sve što trebate je registrirati se na navedenoj stranici i riješiti evaluaciju koja traje oko 20 minuta. Sretno!

Najnovije vijesti iz projekta

Skip to content