Istražimo zajedno svemir mogućnosti

Znanstveni sajam u Čabru

19. listopada 2022.

Pridružite nam se ove subote, 22. listopada na još jednom znanstvenom sajmu koji će se ovoga puta održati u Čabru (Vatrogasni doma DVD-a Prezid) u trajanju od 10:00 do 16:00 sati. Na znanstvenom sajmu očekuje Vas sedam besplatnih edukativnih radionica za djecu, kao i edukativna predstava Znanstvenici superheroji u izvedbi Boss teatra.

Ukoliko ste oduvijek htjeli postati lovac na risove, zanimaju vas čudesne boje i promjene u svijetu koji nas okružuje, želite zaviriti pod mikroskop ili se upoznati s robo-pticom i robo-ribom, zanima vas kako izraditi vlastiti model svemirske sonde, želite naučiti više o bioničkim sustavima ili želite znati sve o kemiji koja se krije iza igračaka – dođite u Čabar i saznajte SVE!

Nositelji projekta raSTEM je Astronomsko društvo Višnjan, a partneri projekta su: Udruga Virtus, Centar tehničke kulture Rijeka, Zajednica tehničke kulture Grada Malog Lošinja, Udruga Klikeraj, Društvo Naša djeca Poreč, Zaklada za poticanje partnerstva i razvoj civilnog društva, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, Veleučilište u Karlovcu, Dječji vrtić Višnjan i Osnovna škole Jože Šurana Višnjan.

U sklopu projekta raSTEM planirano je održavanje 10 znanstvenim sajmova diljem Hrvatske (Tičan, Ladimirevci, Đakovo, Varaždin, Pazin, Ozalj, Cres, Čabar, Delnice) gdje će se kroz niz zanimljivih radionica djeci i mladima pokušati približiti STEM područje.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Centra tehničke kulture Rijeka.

Za više informacija o EU fondovima: www.strukturnifondovi.hrwww.esf.hr

Najnovije vijesti iz projekta

Skip to content