Istražimo zajedno svemir mogućnosti

Znanstveni sajmovi na Cresu i Malom Lošinju

21. studenoga 2023.

U ponedjeljak, 20. studenog 2023. u Palači Moise na otoku Cresu i u Osnovnoj školi Maria Martinolića na Malom Lošinju održani su znanstveni sajmovi u sklopu projekta raSTEM!

Zabavne i poučne radionice održali su mentori iz Centra tehničke kulture Rijeka, Astronomskog centra Višnjan i Zajednice tehničke kulture Grada Malog Lošinja u suradnji s Osnovnom školom Frane Petrića, Cres i Dječjim vrtićem Girice. Mali polaznici imali su priliku zakoračiti u zanimljiv svijet STEM-a i uživati u zabavi koju je projekt raSTEM donio na njihove otoke.

Nositelji projekta raSTEM je Astronomsko društvo Višnjan, a partneri projekta su: Udruga Virtus, Centar tehničke kulture Rijeka, Zajednica tehničke kulture Grada Malog Lošinja, Udruga Klikeraj, Društvo Naša djeca Poreč, Zaklada za poticanje partnerstva i razvoj civilnog društva, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, Veleučilište u Karlovcu, Dječji vrtić Višnjan i Osnovna škole Jože Šurana Višnjan.

 

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Centra tehničke kulture Rijeka. Za više informacija o EU fondovima: www.strukturnifondovi.hrwww.esf.hr

Najnovije vijesti iz projekta

Skip to content