Istražimo zajedno svemir mogućnosti

Održan znanstveni sajam u Delnicama

16. listopada 2023.

U petak, 13. listopada 2023. u prostorima Osnovne škola Ivana Gorana Kovačića u Delnicama održan je znanstveni sajam u sklopu projekta raSTEM! Na znanstvenom sajmu održane su besplatne edukativne radionice za djecu, kao i edukativna predstava Znanstvenici superheroji u izvedbi Boss teatra.

Radionice su održali mentori iz Centra tehničke kulture Rijeka, Astronomskog centra Višnjan, Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli i Veleučilišta u Karlovcu. Mali polaznici imali su priliku zakoračiti u zanimljiv svijet STEM-a i uživati u zabavi koju je projekt raSTEM donio u njihov grad.

Nositelji projekta raSTEM je Astronomsko društvo Višnjan, a partneri projekta su: Udruga Virtus, Centar tehničke kulture Rijeka, Zajednica tehničke kulture Grada Malog Lošinja, Udruga Klikeraj, Društvo Naša djeca Poreč, Zaklada za poticanje partnerstva i razvoj civilnog društva, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, Veleučilište u Karlovcu, Dječji vrtić Višnjan i Osnovna škole Jože Šurana Višnjan.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Centra tehničke kulture Rijeka. Za više informacija o EU fondovima: www.strukturnifondovi.hrwww.esf.hr

Najnovije vijesti iz projekta

Skip to content