Istražimo zajedno svemir mogućnosti

Održan znanstveni sajam u Čabru

27. listopada 2022.

U subotu, 22. listopada održan je još jedan znanstveni sajam u sklopu projekta raSTEM. Ovoga puta sajam je održan u Čabru u Vatrogasnom domu DVD-a Prezid u trajanju od 10:00 do 16:00 sati. Na znanstvenom sajmu održano je sedam besplatnih edukativnih radionica za djecu, kao i edukativna predstava Znanstvenici superheroji u izvedbi Boss teatra.

 

Ogroman interes djece i njihovih roditelja najbolji su pokazatelj uspješnosti ovog tipa aktivnosti, stoga se radujemo nadolazećim znanstvenim sajmovima u Ladimirevcima, Đakovu, Varaždinu, Pazinu, Ozlju, Cresu i Delnicama gdje će se kroz niz zanimljivih radionica djeci i mladima pokušati približiti STEM područje.

 

Nositelji projekta raSTEM je Astronomsko društvo Višnjan, a partneri projekta su: Udruga Virtus, Centar tehničke kulture Rijeka, Zajednica tehničke kulture Grada Malog Lošinja, Udruga Klikeraj, Društvo Naša djeca Poreč, Zaklada za poticanje partnerstva i razvoj civilnog društva, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, Veleučilište u Karlovcu, Dječji vrtić Višnjan i Osnovna škole Jože Šurana Višnjan.

 

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Centra tehničke kulture Rijeka. Za više informacija o EU fondovima: www.strukturnifondovi.hrwww.esf.hr

Najnovije vijesti iz projekta

Skip to content