Istražimo zajedno svemir mogućnosti

Uključi se u osposobljavanje za radnike na visinskim radovima!

14. ožujka 2022.

Projekt Radar u svojoj drugoj fazi provedbe započeo je sa svojim sportskim aktivnostima, pa su tako naši korisnici zainteresirani za osposobljavanje za radnike na visinskim radovima hrabro krenuli sa svojim podukama iz sportskog penjanja.

Sportsko-penjački klub Tuhobić, naš projektni partner zadužen za ovu edukaciju, uveo je korisnike u teorijski dio potreban za savladavanje osnovnih penjačkih vještina, te ih zatim preselio ”na stijenu”. Korisnici su prelaskom na praktični dio ovoga osposobljavanja napokon dobili dojam što to zapravo znači baviti se penjanjem, a svoje prve uspone (i padove) odrađuju u novouređenom prostoru Sportsko-penjačkog kluba Tuhobić u Zagrebačkoj ulici u Rijeci.

Snalaženje na stijeni, osiguravanje sebe i svojih partnera te odabir najbolje penjačke taktike sada su postali najvažnije preokupacije naših korisnika, a vrlo je važno napomenuti kako su prijave za ovo super osposobljavanje i dalje otvorene. Naravno, u sklopu projekta Radar u penjačkim se aktivnostima može sudjelovati i čisto rekreativno, stoga požurite i postanite dio ove super penjačke ekipe!

Prijava na projekt Radar vrši se ispunjavanjem online prijavnice na našoj službenoj web stranici ili dolaskom na Radar info kutak koji se održava svakoga četvrtka od 11:00 do 12:00 sati u prostorima Centra tehničke kulture Rijeka. Za sva pitanja i dodatne informacije slobodno nam se obratite mailom na zprce@ctk-rijeka.hr ili pozivom na broj 320-280.

Najnovije vijesti iz projekta

Skip to content