Istražimo zajedno svemir mogućnosti

Radarovci zaplovili punim jedrima, prijave za nove grupe u tijeku!

15. travnja 2022.

Korisnici projekta Radar koji sudjeluju u osposobljavanju za voditelje brodica B i C kategorije došli su do posljednje faze njihove edukacije, a to je praktični dio koji se sastoji od upoznavanja s jedrilicom i jedrenja!

Nakon odrađenog teorijskog dijela vrijeme je za izlazak na more i upoznavanje s jedrilicom i njenom opremom. U ovoj fazi edukacije, korisnici projekta Radar uče kako primijeniti teorijski dio osposobljavanja, točnije, kako upravljati samom jedrilicom i na koji način i kada primijeniti sigurnosne postupke koji su ključan dio jedrenja. Kroz sve ove procese vode ih stručni mentori iz Jedriličarskog kluba ”Maxi” koji provode ovo osposobljavanje u sklopu projekta Radar.

Praktični dio samog osposobljavanja je ujedno i najzabavniji dio, a činjenica da je prva grupa voditelja brodica B i C kategorije ušla u završnu fazu edukacije može značiti samo jedno – vrijeme je za nove kandidate!

Prijave za projekt Radar i dalje su u tijeku, a prijaviti se možete ispunjavanjem prijavnice na našoj web stranici, pozivom na 051 320 280, slanjem e-maila na mmrak@ctk-rijeka.hr ili dolaskom na Radar info kutak koji se održava svakoga četvrtka u 11:00 sati u prostorima Centra tehničke kulture Rijeka (Školjić 6).

Prijavite se i ne propustite priliku da nadolazeće ljeto provedete na najbolji mogući način – ploveći našim prekrasnim Jadranom! Vidimo se!

Najnovije vijesti iz projekta

Skip to content