Istražimo zajedno svemir mogućnosti

RADAя info kutak svakog četvrtka u prosincu!

8. prosinca 2021.

Centar tehničke kulture Rijeka svaki četvrtak u prosincu od 11:00 do 12:00 sati otvara info kutak za sve zainteresirane za sudjelovanje u projektu RADAя!

Svi potencijalni korisnici mogu doći u Centar tehničke kulture Rijeka (Školjić 6) gdje će moći saznati sve informacije vezane za projekt RADAя. Također, na RADAя info kutku zainteresirani će moći i ispuniti svoje prijavnice uz pomoć naših djelatnika.

Što je projekt RADAя?
Riječ je o besplatnom programu reintegracije na tržište rada mladih osoba u NEET statusu s područja Primorsko-goranske županije kroz osposobljavanje za radnike na visinskim radovima, voditelje brodica B i C kategorije, administratore u sportskim organizacijama i asistente na EU projektima.
 

Tko se može prijaviti na sudjelovanje u projektu RADAя?
Na sudjelovanje u projektu RADAя mogu se prijaviti mlade osobe u NEET statusu (eng. not in education, eployment or training), točnije – mladi od 15 do 29 godina koji ne rade, nisu u sustavu redovitog obrazovanja niti u sustavu obrazovanja odraslih i pri tome nisu registrirani u evidenciji nezaposlenih osoba Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
 

Kako se prijaviti?
Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem prijavnice na Internet stranici CTK Rijeka (https://www.ctk-rijeka.hr/hr/prijavi-se-na-projekt-radar) ili doći u RADAя info kutak gdje uživo možemo razjasniti sve detalje i zajednički ispuniti svu dokumentaciju potrebnu za prijavu na projekt.

 

Projekt provodimo u suradnji sa JK Maxi, SPK Tuhobić, Visokom poslovnom školom PAR i HZZ-om.

Najnovije vijesti iz projekta

Skip to content