Istražimo zajedno svemir mogućnosti

Projekt RadaЯ započeo s provedbom prvih aktivnosti, prijave i dalje u tijeku!

19. siječnja 2022.

Projekt RadaЯ, kojeg provodimo zajedno s partnerima Visokom poslovnom školom PAR, Sportsko penjačkim klubom ”Tuhobić”, Jedriličarskim klubom Maxi i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – regionalnim uredom Rijeka, započeo je sa provedbom svojih prvih aktivnosti.

Prva grupa korisnika projekta RadaЯ započela je s edukacijama i sportskim aktivnostima koje im se nude u sklopu projekta! Sportsko penjanje, jedrenje, edukacije za asistente na EU projektima i edukacije za administratore u sportskim organizacijama samo su neke od aktivnosti koje naši korisnici vrijedno pohađaju, a najbitnije je napomenuti da projekt RadaЯ još uvijek prima nove korisnike.

Priključiti se ovom projektu moguće je na način da ispunite prijavnicu na našoj web stranici ili jednostavno dođete na naš RadaЯ info kutak koji se održava svakoga četvrtka u 11:00 sati u Centru tehničke kulture Rijeka (Školjić 6). Na RadaЯ info kutku možete saznati sve informacije vezane za projekt, ispuniti svoje prijavnice uz pomoć naših djelatnika i postati dio ovog super projekta!

 

Ne čekajte nego požurite i pridružite nam se! Sigurni smo da nećete požaliti!

Najnovije vijesti iz projekta

Skip to content