Istražimo zajedno svemir mogućnosti

Produžili smo prijave na projekt Radar

7. listopada 2022.

Produžili smo prijave na uključivanje u nove aktivnosti projekta Radar! Prva grupa Radarovaca uspješno je završila svoje tečajeve i osposobljavanja, a sada je red za nove Radar polaznike!

Prijave su produžene za upise na tečajeve talijanskog i engleskog jezika, za ICDL tečaj i za program za stjecanje mikro kvalifikacije web dizajn, kao i za sve prateće programe. Tečajevi stranih jezika i program za stjecanje mikro kvalifikacije web dizajn provode se u suradnji s našim partnerom Viskom poslovnom školom PAR, dok se ICDL tečaj kojim se stječe Europska računalna diploma, međunarodno priznata potvrda informatičke pismenosti koja jamči vlasniku poznavanje rada na računalu prema ICDL normi, provodi u Centru tehničke kulture Rijeka.

 

Prijave su produljene do popunjenja grupa, a sve zainteresirane za tečajeve stranih jezika pozivamo da nam se u ponedjeljak, 10. listopada 2022. u 14:00 sati pridruže na oglednom satu talijanskog i engleskog jezika kako bi iz prve ruke stekli dojam o samim tečajevima, ali i saznali sve korisne informacije vezane za provedbu.

 

Također, svi zainteresirani pozvani su da nam se pridruže na RadaЯ info kutku u prostorima Centra tehničke kulture Rijeka (Školjić 6) u sklopu kojega svakoga četvrtka u 11:00 sati imaju priliku saznati sve potrebne informacije vezane za sudjelovanje na projektu RadaЯ, kao i ispuniti svoje prijavnice uz pomoć naših djelatnika. Svi potencijalni korisnici mogu nam se obratiti i na 051 320 280, javiti nam se mailom na mmrak@ctk-rijeka.hr ili ispuniti svoje prijavnice online putem na našoj službenoj web stranici www.ctk-rijeka.hr.

Najnovije vijesti iz projekta

Skip to content