Istražimo zajedno svemir mogućnosti

Prijavi se na projekt Radar!

28. rujna 2021.

Nezaposlen si i silno želiš to promijeniti? Imaš između 15 i 29 godina? Zanimaju te strani jezici, EU projekti, administracija, ali se trenutno ne obrazuješ? Želiš naučiti kako pisati poslovne planove, organizirati sportska događanja, voditi ured? Sportski si entuzijast koji je spreman okušati se u sportskom penjanju ili jedriličarstvu? Uz sve to nisi prijavljen na HZZ zadnja četiri mjeseca?

Savršeno! CTK Rijeka ima nešto za tebe!

Prijavi se na sudjelovanje u projektu RadaЯ kojim se želi adresirati problem neaktivnih mladih osoba u NEET (not in employment, education or training) statusu u Primorsko-goranskoj županiji te nedostatak kadra u udrugama s područja sporta i tehničke kulture i promijeni svoj život!

 

Projekt RadaЯ nudi ti reintegraciju na tržište rada, kroz tri programa:

Program podrške koji uključuje podršku mentora kako bi se identificirale i otklonile prepreke koje ti otežavaju zapošljavanje i definiranje željenog smjera u osobnom razvoju. Mentor će te pratiti tijekom tvog sudjelovanja u projektu i pružati ti podršku pri donošenju raznih odluka, poput odluke na koju se aktivnost uključiti, na koji se natječaj za posao javiti i kako.

Program aktivacije uključuje razvoj transverzalnih i mekih vještina te širenje socijalne mreže kroz sportske i volonterske aktivnosti. Kroz program aktivacije možeš sudjelovati u razvoju digitalne pismenosti kroz ECDL edukaciju, prisjetiti se ili naučiti neki strani jezik, okušati se u sportskom penjanju, jedriličarstvu ili nekom drugom programu neformalnog obrazovanja te steći prva radna iskustva kroz volonterski angažman u lokalnoj zajednici. I pri tome se dobro zabaviti!

Kroz program obrazovanja imat ćeš priliku pripremiti se za zapošljavanje ili samozapošljavanje te se odlučiti za jedan od dva ponuđena verificirana programa obrazovanja: Administrator u sportskim organizacijama ili Asistent na EU projektima.

Ukoliko želiš saznati više informacija o projektu slobodno se obrati Marini Mrak, asistentici na projektu, na mail mmrak@ctk-rijeka.hr.

Ako si spreman uzeti stvari u svoje ruke i hrabro zakoračiti u svijet rada, ispuni prijavnicu u nastavku, postani dio projekta Radar i zajedno s nama u periodu od najmanje tri mjeseca kreiraj svoju bolju budućnost!

 

PRIJAVNICA

Prijave su moguće do popunjenja grupa

 

Hvala ti što si još s nama! U narednim pitanjima želimo od tebe saznati podatke koji nam trebaju kako bismo te uključili u program.

 

Najnovije vijesti iz projekta

Skip to content