Istražimo zajedno svemir mogućnosti

Nova akademska godina – prilika za novi Radar početak

19. rujna 2022.

Krenula je nova akademska godina, a samim time i novi ciklus upisa u projekt Radar kojega Centar tehničke kulture provodi od 2021. godine. Prva grupa Radar korisnika uspješno je završila svoja osposobljavanja i položila sve upisane tečaje, a sada je red za nove Radar avanture!

 

Upisi su otvoreni za tečajeve talijanskog i engleskog jezika, za ICDL tečaj i za program za stjecanje mikro kvalifikacije web dizajn, kao i za sve prateće programe. Tečajevi stranih jezika i program za stjecanje mikro kvalifikacije web dizajn provode se u suradnji s našim partnerom Viskom poslovnom školom PAR, dok se ICDL tečaj kojim se stječe Europska računalna diploma, međunarodno priznata potvrda informatičke pismenosti koja jamči vlasniku poznavanje rada na računalu prema ICDL normi, provodi u Centru tehničke kulture Rijeka.

 

Također, u sklopu projekta RadaЯ korisnici na raspolaganju imaju i savjetovanja i orijentacijske razgovore gdje uz stručno vodstvo rade na izradi svog osobnog plana. Naši stručni suradnici savjetuju ih u procesu zapošljavanja te im pružaju podršku pri donošenju raznih odluka, poput odluke na koju se aktivnost uključiti, na koji se natječaj za posao javiti i kako.

 

Svi zainteresirani pozvani su da nam se pridruže na RadaЯ info kutku u prostorima Centra tehničke kulture Rijeka (Školjić 6) u sklopu kojega svakoga četvrtka u 11:00 sati imaju priliku saznati sve potrebne informacije vezane za sudjelovanje na projektu RadaЯ, kao i ispuniti svoje prijavnice uz pomoć naših djelatnika. Također, svi potencijalni korisnici mogu nam se obratiti i na 051 320 280, javiti nam se mailom na mmrak@ctk-rijeka.hr ili ispuniti svoje prijavnice online putem na našoj službenoj web stranici www.ctk-rijeka.hr.

 

Podsjećamo, projekt Radar od 2021. godine omogućava besplatna stručna osposobljavanja mladima od 15 do 29 godina koji ne rade, nisu u sustavu redovitog obrazovanja niti u sustavu obrazovanja odraslih i pri tome nisu registrirani u evidenciji nezaposlenih osoba Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Najnovije vijesti iz projekta

Skip to content