Istražimo zajedno svemir mogućnosti

Drugo izdanje RADAя info kutka

30. studenoga 2021.

Četvrtak, 2. prosinca rezerviran je za drugo izdanje RADAя info kutka!

U prostorima Centra tehničke kulture Rijeka u četvrtak, 2. prosinca od 11:00 do 12:00 sati ponovno će se otvoriti info kutak za sve zainteresirane za sudjelovanje u projektu RADAя, kojeg provodimo u suradnji sa JK Maxi, SPK Tuhobić, Visokom poslovnom školom PAR i HZZ-om.

Svi zainteresirani slobodni su doći u Centar tehničke kulture Rijeka (Školjić 6) gdje će moći saznati sve informacije vezane za projekt RADAя, kao i ispuniti prijavnice uz pomoć naših djelatnika. Pozivamo sve naše buduće korisnike da dođu, raspitaju se o svemu što ih zanima te postanu dio ovog super projekta!

 

Podsjećamo, projekt RADAя nudi besplatan program reintegracije na tržište rada mladim osoba u NEET statusu s područja Primorsko-goranske županije kroz osposobljavanje za radnike na visinskim radovimavoditelje brodica B i C kategorijeadministratore u sportskim organizacijama i asistente na EU projektima.

Prijaviti se mogu mlade osobe u NEET statusu (eng. not in education, eployment or training), točnije – mladi od 15 do 29 godina koji ne rade, nisu u sustavu redovitog obrazovanja niti u sustavu obrazovanja odraslih i pri tome nisu registrirani u evidenciji nezaposlenih osoba Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Korisnici će kroz projekt RADAя dobiti priliku za razvoj digitalnih i jezičnih vještina i stjecanje međunarodno priznatih diploma te se osposobiti za jedno ili više aktualnih zanimanja. Iskustvo potrebno za bavljenje ovim zanimanjima korisnici će steći kroz volonterski angažman u sportskim organizacijama i udrugama s područja tehničke kulture. Tijekom reintegracije, mentori će korisnicima na raspolaganje staviti svoja znanja i vještine vezane za proces (samo)zapošljavanja kako bi im olakšali donošenje odluka vezane za odabir budućeg zanimanja.  

 

 

Vidimo se u Centru tehničke kulture Rijeka!

Najnovije vijesti iz projekta

Skip to content