Istražimo zajedno svemir mogućnosti

CTK Rijeka otvara Radar info kutak

29. listopada 2021.

U prostorima Centra tehničke kulture Rijeka u srijedu, 3. studenog od 10:00 do 11:00 sati otvorit će se info kutak za sve zainteresirane za sudjelovanje u projektu RADAя, koji CTK Rijeka provodi u suradnji sa JK Maxi, SPK Tuhobić, Visokom poslovnom školom PAR i HZZ-om.

Svi zainteresirani moći će saznati sve informacije vezane za projekt RADAя i njegovu provedbu, kao i ispuniti prijavnice uz pomoć djelatnika.

Projekt RADAя nudi besplatan program reintegracije na tržište rada mladim osoba u NEET statusu s područja Primorsko-goranske županije kroz osposobljavanje za radnike na visinskim radovima, voditelje brodica B i C kategorije, administratore u sportskim organizacijama i asistente na EU projektima. Prijaviti se mogu mlade osobe u NEET statusu (eng. not in education, eployment or training), točnije – mladi od 15 do 29 godina koji ne rade, nisu u sustavu redovitog obrazovanja niti u sustavu obrazovanja odraslih i pri tome nisu registrirani u evidenciji nezaposlenih osoba Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Korisnici će kroz projekt RADAя dobiti priliku za razvoj digitalnih i jezičnih vještina i stjecanje međunarodno priznatih diploma te se osposobiti za jedno ili više aktualnih zanimanja. Iskustvo potrebno za bavljenje ovim zanimanjima korisnici će steći kroz volonterski angažman u sportskim organizacijama i udrugama s područja tehničke kulture.

Najnovije vijesti iz projekta

Skip to content