Istražimo zajedno svemir mogućnosti

Pronađi svoj put

O projektu

Zadruge su dragovoljna udruženja – učenika, poduzetnika, obrtnika ili neke druge skupine građana sa zajedničkim interesima. Kako bismo njegovali zadrugarski duh među učenicima članovima školskih zadruga pokrenuli smo projekt „Pronađi svoj put“.
Kroz projekt smo im omogućili edukaciju u polju poduzetništva, novinarstva i informatike, a sve s ciljem poboljšanja rad njihovih učeničkih zadruga.
Projekt je financiran od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.

Donatori

Partneri

VIJESTI

Development Lab
pregrada_vodoravna_podnaslov2
Kroz projekt pomažemo nastavnicima steći potrebno znanje i iskustvo vođenja STEAM aktivnosti koristeći Design Sprint i Challenge Based Learning metodologije kako bi mogli svojim učenicima na inovativan način približiti STEM i zainteresirati ih za razvoj STEM karijera.
DECODE_600x400
pregrada_vodoravna_podnaslov2
Radimo na podizanju svijesti mladih djevojaka o rodnim predrasudama i stereotipima, razvijamo znanje o rodnoj ravnopravnosti i njenoj važnosti te pružamo pozitivne primjere i praktična iskustva iz STEM područja.
SciMaG logo_600x400
pregrada_vodoravna_podnaslov2
U sklopu projekta osmišljavamo i razvijamo aktivnosti koje se bave temama iz prirodnih predmeta, matematike i računarstva temeljene na učenju kroz igru za učenike na svim razinama obrazovanja.

Sve vijesti iz projekta

DECODE_600x400
SciMaG logo_600x400
Skip to content