Istražimo zajedno svemir mogućnosti

po-RI-look digital edition

O projektu

po-RI-look digital edition je inicijativa mladih volontera i članova Centra tehničke kulture Rijeka, nastala kao nadogradnja već postojeće inicijative po-RI-look koja želi aktivirati mlade ljude u promišljanju svoga grada – Rijeke. 
Digitalno izdanje po-RI-looka omogućit će mladim osobama različitih znanja i vještina da stvore mobilnu aplikaciju koja će biti višejezični vodič po Rijeci.

Donatori

VIJESTI

Development Lab
pregrada_vodoravna_podnaslov2
Kroz projekt pomažemo nastavnicima steći potrebno znanje i iskustvo vođenja STEAM aktivnosti koristeći Design Sprint i Challenge Based Learning metodologije kako bi mogli svojim učenicima na inovativan način približiti STEM i zainteresirati ih za razvoj STEM karijera.
DECODE_600x400
pregrada_vodoravna_podnaslov2
Radimo na podizanju svijesti mladih djevojaka o rodnim predrasudama i stereotipima, razvijamo znanje o rodnoj ravnopravnosti i njenoj važnosti te pružamo pozitivne primjere i praktična iskustva iz STEM područja.
SciMaG logo_600x400
pregrada_vodoravna_podnaslov2
U sklopu projekta osmišljavamo i razvijamo aktivnosti koje se bave temama iz prirodnih predmeta, matematike i računarstva temeljene na učenju kroz igru za učenike na svim razinama obrazovanja.

Sve vijesti iz projekta

DECODE_600x400
SciMaG logo_600x400
Skip to content