Istražimo zajedno svemir mogućnosti

Održana završna konferencija i partnerski sastanak projekta Move It Forward+

18. ožujka 2022.

Ovoga tjedna sudjelovali smo na partnerskom sastanku i završnoj konferenciji projekta Move It Forward+ u Bruxellesu! Na partnerskom sastanku smo s našim partnerima raspravljali o dosad provedenim aktivnostima u svim partnerskim zemljama, kao i o aktivnostima koje tek dolaze u naredna dva mjeseca.

U sklopu završne konferencije Move It Forward Support for Women Enterpreneurs predstavljeni su rezultati ženskih digitalnih radionica provedenih u svim partnerskim zemljama, kao i osmišljeni alati i rezultati projekta. Na konferenciji su putem Zooma sudjelovale i sudionice ženskih radionica iz svih zemalja koje su bile dio pobjedničkih timova, a naša predstavnica bila je Tanja Winter iz pobjedničkog tima ženske dvodnevne radionice Move It Forward: sigurne i osnaŽENE, održane u Centru tehničke kulture 3. i 4. ožujka 2022. godine.

Projekt punog naziva “Move it Forward + Alat za razvijanje aktivnosti i umnožavanje koncepta hackathona i suradničkih aktivnosti” izvodi se u partnerstvu Digital Leadership Instituta kao vodećeg partnera te Women in Digital Initiatives Luxembourg Asbl, Centra tehničke kulture Rijeka, Led By HER, Northtown Technology Parka i Professional Foundationa kao podupirućih partnera.

Najnovije vijesti iz projekta

Skip to content