Istražimo zajedno svemir mogućnosti

Move It Forward

O projektu

Move It Forward je Erasmus+ projekt čiji je cilj kroz inovativan način pružiti poduzetničku podršku i obrazovanje ženama s naglaskom na digitalno poduzetništvo.

Cilj je projekta razviti metodologije i ponuditi novi spektar aktivnosti na područjima suradnje, mentoriranja i razvijanja odnosa s privatnim sektorom namijenjenog ženama te poticanje zanimanja za ove teme među njima, jer su žene puno manje zastupljene u ovim područjima.

Rezultati projekta uključuju stvaranje platforme Move It Forward i mreže za organizacije koje žele djelovati u smislu podrške ženama, izrada mobilne aplikacije, web stranice i radionice, a na kraju i razvoj priručnika. U priručniku će se objasniti kako pripremiti hackathon, odabrati učitelje i polaznice, odabrati temu i žiri, ali i sve druge detalje potrebne za provedbu aktivnosti. Priručnik je namijenjen svim organizacijama koje žele provesti sličnu aktivnost.

U sklopu projekta naši predstavnici su sudjelovali na treningu trenera u Briselu kako bi se upoznali s detaljima i načinima provedbe aktivnosti u partnerskim zemljama.

Cilj je dobru praksu iz Belgije (nositelji projekta) prenijeti na ostale partnerske zemlje – Luxemburg, Francusku, Rumunjsku, Litvu i Hrvatsku.

Ovaj projekt je nastavak projekta WOW – code 2 confidence, sufinanciran iz programa Erasmus + Europske unije.

Donatori

Partneri

VIJESTI

mif+_final_conference (1)
pregrada_vodoravna_podnaslov2

Ovoga tjedna sudjelovali smo na partnerskom sastanku i završnoj konferenciji projekta Move It Forward+ u Bruxellesu! Na partnerskom sastanku smo s našim partnerima raspravljali o dosad provedenim aktivnostima u svim partnerskim zemljama, kao i o aktivnostima koje tek dolaze u naredna dva mjeseca. U sklopu završne konferencije Move It Forward Support for Women Enterpreneurs predstavljeni […]

MIF Rijeka
pregrada_vodoravna_podnaslov2

Iza nas su prvi ženski digitalni dani u Centru tehničke kulture Rijeka! Dvodnevna radionica Move It Forward Rijeka: sigurne i osnaŽENE koja je svojim sudionicama pružila iskustvo izgradnje poslovne ideje na održivi način pružajući im digitalne vještine koje mogu koristiti u svakodnevnom životu, okupila je tridesetak žena koje su tijekom dva dana imale priliku poslušati […]

move_it_forward_Event
pregrada_vodoravna_podnaslov2

Centar tehničke kulture Rijeka poziva na prijavu za dvodnevnu radionicu “Move It Forward Rijeka – sigurne i osnaŽENE” namijenjenu ženama svih dobnih skupina s ciljem njihovog poticanja na bavljenje digitalnim poduzetništvom. Besplatna radionica koja će se održati 3. i 4. ožujka u prostorima Centra tehničke kulture Rijeka ne podrazumijeva prethodna znanja iz digitalnog poduzetništva i […]

Sve vijesti iz projekta

Skip to content