Istražimo zajedno svemir mogućnosti

MedijAnt

O projektu

MedijAnt je namijenjen osobama do 20 godina koje žele svoje slobodno vrijeme  iskoristiti na zabavan, kreativan i koristan način. Mladi kroz različite oblike rada (radionice, simulacije, debate,…) imaju priliku učiti o ljudskim pravima i građanstvu. Na multimedijalnom portalu mogu napraviti svoje prve korake u novinarstvu (putem pisane, foto ili video vijesti), a na debatnim radionicama razvijati svoje komunikacijske vještine. 
Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta financijski podupire projekt Medijant, a CTK Rijeka u provedbi ovog projekta surađuje s udrugom Liburnija film.

Donatori

Partneri

VIJESTI

Development Lab
pregrada_vodoravna_podnaslov2
Kroz projekt pomažemo nastavnicima steći potrebno znanje i iskustvo vođenja STEAM aktivnosti koristeći Design Sprint i Challenge Based Learning metodologije kako bi mogli svojim učenicima na inovativan način približiti STEM i zainteresirati ih za razvoj STEM karijera.
DECODE_600x400
pregrada_vodoravna_podnaslov2
Radimo na podizanju svijesti mladih djevojaka o rodnim predrasudama i stereotipima, razvijamo znanje o rodnoj ravnopravnosti i njenoj važnosti te pružamo pozitivne primjere i praktična iskustva iz STEM područja.
SciMaG logo_600x400
pregrada_vodoravna_podnaslov2
U sklopu projekta osmišljavamo i razvijamo aktivnosti koje se bave temama iz prirodnih predmeta, matematike i računarstva temeljene na učenju kroz igru za učenike na svim razinama obrazovanja.

Sve vijesti iz projekta

DECODE_600x400
SciMaG logo_600x400
Skip to content