Istražimo zajedno svemir mogućnosti

Klub za žene: Radionica izrade božićnih ukrasa

25. studenoga 2021.

Blagdani su sve bliže, a ti i dalje ne znaš kako okititi ovogodišnji bor? Razmišljaš o unikatnom poklonu za svoje najbliže ali nemaš ideju kako ga izraditi?

 

Sjajno! Požuri s prijavom na novu radionicu Kluba za žene i izradi svoj božićni ukras!

 

Najdraži projekt naših ženskih polaznica ovoga nam puta donosi pravu malu božićnu bajku! Kroz dva termina polaznice će imati priliku osmisliti, skicirati i potom izraditi božićne ukrase za bor, a sve to uz pomoć naših stručnih djelatnika. Prva radionica polaznicama će pružiti priliku da osmisle svoj božićni ukras koji će potom skicirati u Inkscapeu – online alatu za vektorsku grafiku. Nakon toga izradit će pripremu za izrezivanje u programu RDWorks i naposljetku laserski izrezati svoj samostalno izrađeni božićni ukras.

Druga radionica rezervirana je za ukrašavanje dobivenog božićnog ukrasa – bojanje, graviranje ili crtanje? Pustite mašti na volju! Dođite i zabavite se u božićnom izdanju Centra tehničke kulture Rijeka!

 

Prva radionica održat će se 29. studenog s početkom u 15:00 sati, a drugi termin rezerviran je za 6. prosinca u 15:00 sati. Prijave za radionicu moguće su do popunjenja grupe, a prijaviti se možete putem online obrasca u nastavku.

 

CTK Rijeka polaznicama osigurava pridržavanje svih propisanih i preporučenih epidemioloških mjera.

Najnovije vijesti iz projekta

Skip to content