Istražimo zajedno svemir mogućnosti

Klub za žene: Radionica akvarela

10. rujna 2020.

Drage žene,

Nakon duže stanke, krećemo s novim druženjima u Klubu za žene, koja su nam jako nedostajala. Naravno uz pridržavanje svih mjera sigurnosti koje nam propisuje Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske.

Prva radionica u „novom normalnom“ upoznat će vas s akvarela. Akvarel ili vodena boja jedna je od najpoznatijih slikarskih tehnika, a uporno ostaje u sjeni akrila i uljane boje. Upoznajte s nama sve čari te pomalo zapostavljene slikarske tehnike.

Pridružite nam se na radionici Osnove akvarela koja će se održati u četvrtak, 17. rujna u 17 sati u prostorijama Centra tehničke kulture Rijeka (Školjić 6, prizemlje).

Radionicu će voditi Jadranka Lacković, slikarica iz udruge Kreativni kolektiv Kombinat koja će vas upoznati s akvarel tehnikom te ćete naučeno primijeniti na papiru.

Mjesta su ograničena pa požurite s prijavama!

Radionica je besplatna, materijal je osiguran, a predviđeno trajanje radionice je 2 sata.

Vidimo se!

Pozivamo Vas da se pridružite i našoj Facebook grupi Klub za žene kako biste bile u toku sa svim informacijama.

Klub za žene, mjesto gdje snažne žene iz zajednice osnažuju druge žene razmjenom vještina i znanja.

Klub za žene nastao je kroz projekt Work is the key, a želja nam je pretvoriti ga u mjesto gdje će se žene svih generacija iz lokalne zajednice okupljati kako bi se družile, razmjenjivale  znanja i vještine te upoznavale. Aktivnosti kluba za žene odvijaju se jednom mjesečno.

PRIJAVNICA

RADIONICA POPUNJENA

Najnovije vijesti iz projekta

Skip to content