Istražimo zajedno svemir mogućnosti

Ulovi udruge – pridružite nam se na upoznavanju riječkih udruga

16. svibnja 2023.

U četvrtak, 25. svibnja 2023. kreni s nama u lov na udruge!

Na jedan dan, imat ćemo priliku istražiti aktivnosti šest udruga mladih i za mlade u Rijeci. Tijekom događanja istražit ćemo aktivnosti koje pružaju Udruge za ljudska prava i građansku participaciju PaRiter, Udruga “Delta”, Lezbijska organizacija Rijeka “LORI”, Udruga Ri Rock, Europe Direct Rijeka i Centar tehničke kulture Rijeka. U drugom dijelu dana upoznat ćemo se s Programom za mlade Grada Rijeke te zajednički kreirati prijedloge kako poboljšati aktivnosti za mlade u Rijeci u kontekstu ciljeva Europske unije za mlade.

Događanje će se održati u četvrtak, 25. svibnja, od 9.00 do 15.30 sati, a okupljanje je u prostorijama Udruge “Delta” (Blaža Polića 2/IV, Rijeka – zgrada Indexa). Prijaviti se možeš najkasnije do ponedjeljka, 22. svibnja, do 12.00 sati: https://bit.ly/uloviudruge23 

 

Budi spreman(a) za akciju i vidimo se!

 

Projekt “Grad po mjeri mladih” zajednički provode Grad Rijeka, Centar tehničke kulture Rijeka i Udruga “Delta”. U sklopu ovog projekta planirano je 12 aktivnosti koje će tijekom 2023. i 2024. povezati mlade i predstavnike Grada u ostvarenju ciljeva i rezultata Programa za mlade. Projekt je financiran sredstvima Europske komisije kroz Erasmus+ program. 

Najnovije vijesti iz projekta

Skip to content