Istražimo zajedno svemir mogućnosti

Reci glasno! – PR akademija za mlade

12. travnja 2023.

Prijavi se na Reci glasno! – PR akademiju za mlade i nauči sve tajne odnosa s javnošću – dođi u Centar tehničke kulture Rijeka od 24. do 26. travnja 2023. godine i započni svoju PR avanturu!

Na radionici ćeš naučiti sve o komunikaciji općenito, odnosima s javnošću i skupinama javnosti kojima se obraćaš u raznim situacijama. Također, na radionici ćeš izrađivati i komunikacijske planove, ali i sudjelovati u simulaciji zagovaranja za mlade. Radionica će ti pomoći i da naučiš kako pravilno komunicirati sa svojom publikom, te kako prepoznati prave komunikacijske kanale i alate za širenje različitih informacija. 

Radionica je namijenjena mladima od 15 do 30 godina koji su aktivni u civilnom društvu (ili to tek planiraju postati), rade u neprofitnim organizacijama, imaju super projektnu ideju koju žele provesti u djelo ili jednostavno žele unaprijediti svoje PR vještine. Zaviri u raspored i prijavi se.

Prijaviti se možeš putem prijavnog obrasca do petka, 21. travnja 2023, u 12:00 sati. 

Reci glasno! – PR akademija za mlade realizira se u sklopu projekta “Grad po mjeRi mladih” kojega provodi Grad Rijeka u partnerstvu s Udrugom “Delta” i Centrom tehničke kulture Rijeka, a financiran je sredstvima Europske unije kroz Erasmus+ program.

Najnovije vijesti iz projekta

Skip to content